IIR Magyarország

Siker kulcsa a HR munkájábab    Fraud    Kártyapiac   Reziliencia   TEHETSÉGEK VEZETÉSE ÉS MOTIVÁLÁSA

Rendezvény kategóriák

Kétnapos konferenciáinkon a gazdasági élet gyakorlati aspektusaira fókuszáló előadások, vitafórumok és kerekasztal-beszélgetések folynak. Elsősorban hazai és multinacionális közép- és nagyvállalatok felsővezetőinek, gyakorló szakembereinek tapasztalati beszámolóin, esettanulmányain keresztül kerülnek bemutatásra az üzleti világ aktuális témái, időszerű kérdései. A rendezvények keretein belül a résztvevőknek számos alkalmuk nyílik a tapasztalatcserére, kapcsolatépítésre, naprakész információk megszerzésére, a problémás kérdések megvitatására.

A tréningek keretében a rövid elméleti, előadás jellegű részek mellett elsősorban tapasztalati úton, interaktív feladatok, szituációs gyakorlatok, továbbá esettanulmányok feldolgozásának segítségével sajátítják el a résztvevők a témához kapcsolódó ismereteket és készségeket. A kiscsoportos forma lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy trénerekkel a képzés során felmerülő, egyedi kérdéseiket is megvitassák. Interaktivitási foka: 50-80 %

A szemináriumon elsősorban előadás jellegű tudásátadás keretében ismerkedhet meg az adott téma kulcsterületeivel, alapvető kérdéseivel. Az egyes modulok interaktív részeket, pl. feladatokat is tartalmazhatnak. A kiscsoportos forma lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy szemináriumvezetőkkel a képzés során felmerülő, egyedi kérdéseiket is megvitassák.

Certified képzéseink során a résztvevők egy adott szakmával/szakterülettel kapcsolatban átfogó módon mélyíthetik el tudásukat, illetve tehetnek szert a legaktuálisabb ismeretekre. A kurzuson neves egyetemi, vállalati és tanácsadó szakértők biztosítják a témakörök sokoldalú körbejárását, ahol az elméleti ismeretek mellett gyakorlati feladatok és az interaktív feldolgozásmód segítik, hogy a résztvevők konkrét, a napi gyakorlatba közvetlenül átültethető tudásra tegyenek szert. Lehetőség nyílik arra is, hogy a képzés elvégzéséről a résztvevők oklevelet szerezzenek.

A Masterclass rendezvényeken magas szakértői szinten kerülnek feldolgozásra az üzleti élet vezető gazdasági, módszertani és technológiai témái. A program szisztematikus és moduláris felépítésének köszönhetően, az adott téma teljes folyamatában és mélységében feldolgozásra kerül. Ezáltal a már több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek is innovatív technikákat, előremutató szemléletet sajátíthatnak el a programban szereplő szakértői team és az előadók tolmácsolásában.

IIR Magyarország – Inhouse divízió

Inhouse divíziónk keretébentöbb száz képzést ajánlunk a verseny- és közszféra szereplőinek, hatékonyan támogatva ezzel a cégek szervezetfejlesztését.

Kihelyezett képzéseinket első sorban azoknak ajánljuk, akik egyszerre több munkatársat szeretnének képeztetni és teljesen egyéni igényeknek szeretnének megfelelni. A kihelyezett képzések további előnyei:

  • A résztvevők személyes jellemzőinek, igényeinek felmérése alapján összeállított program,
  • Az előre kitűzött célnak megfelelő tematika és módszertanok,
  • A legkörültekintőbb módon kiválasztott trénerek, elismert szaktekintélyű előadók,
  • Akár 40-50%-kal olcsóbb árak, mint nyílt képzéseink esetén.

Legyen tehát szó

  • akár egy kész, nyílt formában meghirdetett képzésünk „házhoz” viteléről és testre szabásáról,
  • vagy egy teljesen új, a cég igényeire szabott szakmai vagy készségfejlesztő program kidolgozásáról,

partnerek vagyunk a legspeciálisabb képzési igények megvalósításában!

Amennyiben egy cégtől több munkatársat (legalább 5 fő) is érdekel egy-egy képzés, de szűkös hozzá a képzési büdzsé, vagy speciális képzésrelenne szükség, akkor egyedi inhouse ajánlatunkkal készséggel állunk rendelkezésére!

3 érv, amiért érdemes az IIR vállalati kihelyezett képzéseit választani:

  1. Képzések egyedi igényekre specializálódva - Az IIR Magyarország által nyújtott nyílt képzések összeállítását a gyakorló szakemberek körében végzett alapos szakmai igényfelmérés előzi meg, így a tematikában szereplő kérdéskörök valós igényekre épülnek. Mindezt egy zárt csoportú képzésnél a megrendelő igényeinek megfelelően tovább finomítjuk.
  2. Kiváló előadók – Az elmúlt bő 10 évben megrendezésre került több mint, 1500 rendezvényünkön (konferencia, szeminárium, tréning, certified és masterclass képzés) kiváló gyakorló, tapasztalt szakemberekkel működtünk együtt előadóként, így adott témákhoz Önnek igazán kompetens előadót, trénert találunk (nemzetközi jelenlétünknek köszönhetően akár külföldről is).
  3. Alacsonyabb költség – A képzés kihelyezésével, „házhoz rendelésével” jelentős utazási, szállási, ellátási költség spórolható meg. Így akár 40-60%-os megtakarítás is elérhető a nyílt képzésekhez képest.

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.