IIR Magyarország

Siker kulcsa a HR munkájábab    Fraud    Kártyapiac   Reziliencia   TEHETSÉGEK VEZETÉSE ÉS MOTIVÁLÁSA

A vezető asszisztens - Középpontban a vezető asszisztensek nehézségei

Bevezető

Nem is gondolnánk, hogy milyen sokféle skill-re van szükség a vezetői asszisztensi munkakör professzionális betöltéséhez. Jól kell tudni kezelni a munkatársakat, alkalmazkodni kell a vezető munkastílusához és személyiség jegyeihez, jól kell kezelni a konfliktusokat, tudni kell priorizálni, szükség van önérdek-érvényesítésre és stresszkezlésre és még sorolhatnánk az egyéb készségeket, amelyek nélkül nehéz igazán jól megfelelni ebben a munkakörben.
Két napos készségfejlesztő tréningünkön a résztvevők komplex megoldásokat és eszközöket kapnak a kezükbe, hogy minél hatékonyabban végezhessék napi munkájukat:
A két napos tréning azokra a készségekre és területekre fókuszál, amelyek a vezető asszisztensi munka sarokkövei:

  • Asszisztens a vezető és a munkatársak között
  • Meggyőző kommunikáció „kifelé”
  • Konfliktusok vizsgálata
  • A vezetőség tehermentesítése idő- és stresszmenedzsment eszközökkel
  • A meggyőzés művészete
  • Meggyőző delegálás
  • Önérdek-érvényesítés a feladattervezésben
  • Stresszmenedzsment

Végezze hatékonyabban a munkáját és váljon főnöke professzionális támogatójává!

Tréner

Az Ön trénere
Dr. Ruzsa Dóra, pszichológus, tréner
Dóra több mint 10 éve oktat és fejleszt. Már az egyetemi évei alatt vezetéstámogató coachként nyújtott pszichológiai szupportot beavatkozó állományú tűzoltóparancsnokoknak, trénerként pedig készségfejlesztő tréningeket tartott beavatkozó állományú beosztott tűzoltóknak.
Sikeresen elsajátította, hogyan lehet krízishelyzetben jól és gyorsan dönteni, idő- és felelősségnyomásban hatékonyan dolgozni. Emellett kutatta és oktatta, hogy akut válsághelyzetben hogyan lehet legyőzni és feldolgozni a stresszt.
Disszertációját a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskolájában védte, tűzoltók specifikus és nem specifikus stresszforrásai, stressztünetei és stresszkezelési mechanizmusok témájából.
Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vezetői képzésfejlesztője, trénere. Jelenlegi kutatási területe és gyakorlati témája a kompetenciaalapú közszolgálati vezetőképzés. Részleteiben a meglévő képzési rendszer gyakorlati beválásának vizsgálata, átalakítása, új programok fejlesztésében való részvétel.
Tűzoltóférjével (aki szintén vezetői feladatokat lát el a beavatkozások során) 4 pici gyermekük van, akik közül a legnagyobb még nincs 5 éves, úgyhogy a „vezetést” és fejlesztést még otthon sem hagyja abba.

„Dóra egy üzleti reggelin előadóként olyan szenvedéllyel beszélt a pszichológusi tevékenységéről, valamint az akkor frissen megjelent könyvéről, hogy akkor és ott kaptam konkrét inspirációt a megírandó könyvemmel kapcsolatban. Ez a pillanat volt a gyújtósa annak, hogy másfél évvel később megszülessen. Ez az inspiráló pillanat fordulópont volt az életemben. Köszönöm, kedves Dóra, hálás vagyok érte. Dr. Kiss Edit, a Fordulópontok I. című kötet egyik szerzője.

„Kedves, lehengerlő, magával ragadott!”
„Rendkívül rugalmas, felkészült és érthető tréner.”
„Életvidám, jó vele együtt dolgozni és felkészült!

Részletek

Rendezvény kezdete: 2018. május 16. 9:00
Rendezvény vége: 2018. május 17. 17:00
Részvételi díj 249.000 HUF+ÁFA

Csoportos kedvezmény

Résztvevők száma Részvételi díj/fő( HUF+ÁFA)
1 249,000.00
2 234,100.00
3 226,550.00

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.