IIR Magyarország

Siker kulcsa a HR munkájábab    Fraud    Kártyapiac   Reziliencia   TEHETSÉGEK VEZETÉSE ÉS MOTIVÁLÁSA

Megjelenési lehetőségek

SzponzoracioA szponzoráció célját (új termék, megoldás bemutatása, image-építés, szakmai kompetencia növelése, kapcsolatépítés…) figyelembe véve  cégre szabott marketing kommunikációs eszközökkel  segítik a cége számára legoptimálisabb megjelenést, melynek révén célzottan eléri a döntéshozókat a rendezvényt megelőzően, a helyszínen és a rendezvény után.

Ízelítő megjelenési lehetőségeink közül

Tartson előadást!

A szakmai programba történő tartalmi bekapcsolódás kitűnő alkalom vállalata és termékei bemutatására, a közönség érdeklődésének felkeltésére, potenciális üzleti partnerek megnyerésére. Érdeklődés esetén a “nap elnöke” tisztet is örömmel osztjuk cége szakértő kollégájára, lehetőséget biztosítunk kerekasztal-beszélgetésben történő felszólalásra, a kerekasztal moderálására vagy megnyitó-beszéd tartására.

Vegyen részt kiállítóként!

Résztvevőink gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek termékeiről, szolgáltatásairól! Egy elképzelései szerint kialakított és dekorált kiállítói stand mellett kötetlen formában válaszolhatja meg potenciális ügyfelei cégspecifikus kérdéseit.

Alakítson ki tárgyalósarkot!

Szervezzen üzleti tárgyalásokat a konferencia helyszínére, hívja meg üzleti partnereit, kérje segítségünket potenciális partnereinek meghívásában!

Használja ki a marketing kampányunk nyújtotta lehetőségeket!

Logója és/vagy hirdetése rendezvényünk előtt hónapokon keresztül több ezer példányban, több csatornán – e-mailen, faxon, postai úton kiküldött brosúrában, honlapunkon, PR partnereink honlapján, szakmai szövetségek honlapján és hírleveleiben – jut el a célcsoporthoz. Láttassa magát konferencia-anyagainkon, készítse elő részvételét a rendezvényen!

Céginformációs anyag, reklámajándék

Mutassa be megoldásait, termékeit nyomtatott brosúrák segítségével, hívja fel a figyelmet szolgáltatásaira offline formában is! Lepje meg üzleti partnereit reklámajándékokkal, hogy a konferenciát követően is emlékezzenek vállaltára!

Molinó a konferenciateremben

Legyen a cége a konferencia teljes ideje alatt középpontban a konferenciateremben, az előadói pulpitus mellett elhelyezett molinó révén!

Üzleti reggeli, üzleti ebéd, szórakoztató program

Legyen a konferencia kávészünetének, ebédjének vagy egy elképzelése szerinti plusz programnak a házigazdája, szerezzen felejthetetlen élményt ügyfeleinek!

…az Ön ötlete?
Érdeklődve várjuk javaslatait a marketing kommunikációs elemeket illetően! Célunk, hogy a leghatékonyabban szólíthassa meg potenciális ügyfeleit, ezért egyedi elképzelését is örömmel megvalósítjuk!

Kapcsolatfelvételért kattintson ide!

Érdeklődve várjuk kérdéseit, javaslatait!

Hemeder Adrienn
Sales Manager
Terület: szponzoráció, együttműködések
Tel.: +36 (1) 459 7325
Mobil: +36 (70) 703 5274
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Wéber Gábor
Sales Manager
Terület: szponzoráció, együttműködések
Tel.: +36 (1) 459 7308
Mobil: +36 (70) 419 8623
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.