IIR Magyarország

Siker kulcsa a HR munkájábab    Fraud    Kártyapiac   Reziliencia   TEHETSÉGEK VEZETÉSE ÉS MOTIVÁLÁSA

Ön itt van: Kezdőlap Rendezvények Készségfejlesztő Tréningek Tudatos munkaszervezés változó munkamódszerek mellett

Tudatos munkaszervezés változó munkamódszerek mellett

Bevezető

Munkakultúra - szervezeti kultúra - projekt szemlélet : Hatékony együttműködés a sikerességért

Olyan hiánypótló tréninget ajánlunk az érdeklődőknek, amely segít közelebb hozni, jól és hatékonyan alkalmazva megérteni a különböző szervezetekben kialakult, preferált munkamódszereket. Sokat változott és sokat változik a munka körülmény, néha jól, néha hatékonyan követve a világ változásait. Egy biztos, ez hatással van ránk és érdemes, szükséges tenni valamit!

Ma már a „hagyományos” munkamódszereken kívül – ahol hierarchikus szinten dolgozunk, tartozunk egy szervezeti egységhez, több vezető iránymutatásait követve és végrehajtva – dolgozunk:

 • nyitott térben,
 • otthonról.
 • projekt alapú munkakörnyezetben,
 • virtuális csapat vezetőjeként, vagy tagjaként,
 • külföldi kollégákkal együttműködve.

A mai munka körülmények adta változások során tehát nem csak a szakmai kompetenciáink a fontosak, hanem a munka módszertanok, stílusok is megkövetelnek más és más attitűdöt, hozzáállást, természetesen a sikeresség érdekében.

Ez a tréning azoknak szól, akik hatékonyabban, sikeresebben szeretnék vezetni a szervezetet, miközben különböző munka kulturális környezetet működtetnek. Ez a tréning szól azoknak is, akik szeretnék megérteni munkájuk során, hogy milyen munkamódszerrel (hagyományos hierarchikus, vagy projekt) dolgoznak, annak milyen hatása, eredménye lehet, ha tudatosabban működtetik.

 

Tréner

Fehér István tanácsadó-partner, HR szakértő, szervezetfejlesztő, tréner, coach, Szoritész Bt.

1969-ben született Kecskeméten. Egyetemi tudását az ELTE-n sajátította el pedagógia, andragógia szakon, média és mozgóképkultúra fakultáción. Majd elkötelezett ELTE-sként ugyanitt üzleti coach képesítést szerzett.

Sokféle munkakörnyezetben dolgozott a kezdeti években, kitartását azonban a pénzügyi szektorban eltöltött 21 év igazolja. Dolgozott közvetlen kapcsolattartóként ügyfélkezelésben, illetve sales oldalon egyaránt. Ezek a tapasztalatok kiváló alapokat teremtettek, ahhoz, hogy később a tudását HR oldalon kamatoztassa. Szakmai képzések fejlesztője, oktatója, majd szervezetfejlesztéssel, többféle szakmai területen kiválasztással, vezető fejlesztéssel foglalkozik, nemzetközi szakmai kapcsolatokat tart multikulturális környezetben. Sokat dolgozik vezetőkkel kiválasztási folyamatokban, sikeresen használja az AC/DC módszertant.

Coach-ként erősségének az odafigyelést, az aktív hallgatást tartja, az adott ügyfélre, problémára szabott módszertanokkal támogat.

Gyakorló hatha jóga oktatóként a legfontosabbnak tekinti a szellemi és fizikai rugalmasságot.

Súlyponti témái: tehetségmenedzsment, kiválasztás-támogatás, értékesítésfejesztés, munka-magánélet egyensúlya, vezetőfejlesztés.

 

Program

Olyan hiánypótló tréninget ajánlunk az érdeklődőknek, amely segít közelebb hozni, jól és hatékonyan alkalmazva megérteni a különböző szervezetekben kialakult, preferált munkamódszereket. Sokat változott és sokat változik a munka körülmény, néha jól, néha hatékonyan követve a világ változásait. Egy biztos, ez hatással van ránk és érdemes, szükséges tenni valamit!

Ma már a „hagyományos” munkamódszereken kívül – ahol hierarchikus szinten dolgozunk, tartozunk egy szervezeti egységhez, több vezető iránymutatásait követve és végrehajtva – dolgozunk nyitott térben, otthonról. A ránk bízott feladatok mellett, amelyért teljes mértékben felelősek vagyunk, tesszük a dolgunkat projektekben, amely nagyfokú alkalmazkodást kívánnak. Ilyenkor nem csak a saját feladatunkért, hanem a többiekért is vállalunk valamilyen felelősséget. Tehát a mai munka körülmények adta változások során nem csak a szakmai kompetenciáink a fontosak, hanem a munka módszertanok, stílusok is megkövetelnek más és más attitűdöt, hozzáállást, természetesen a sikeresség érdekében.

Ez a tréning azoknak szól, akik hatékonyabban, sikeresebben szeretnék vezetni a szervezetet, miközben különböző munka kulturális környezetet működtetnek. Ez a tréning szól azoknak is, akik szeretnék megérteni munkájuk során, hogy amilyen munkamódszerrel (hagyományos hierarchikus, vagy projekt) dolgoznak, annak milyen hatása, eredménye lehet, ha tudatosabban működtetik.

A tréning elemei:

 • A szervezeti kultúra, annak jelentősége,
 • A szervezeti kultúra és a munka kultúra kapcsolata,
 • Milyen munkamódszerekkel lehet hatékonyan működtetni egy szervezetet? – Tudja-e a vezetés, milyen hatása van a többféle munkamódszertan egyidejű alkalmazása? Miért érdemes ezzel foglalkozni?
 • Fontos-e a hatékonyság szempontjából elemezni a munkamódszertanokat?
 • Ha projektekben történő munkáról beszélünk, felkészítünk-e azok vezetésére alkalmas menedzsereket? Mi a szervezeti hatékonysága annak, ha tudatosabban tervezünk ebben?
 • A hatékony projekt működés
 • Miért érdemes bevonni a kollégákat az új munka módszertanok bevezetése előtt, alkalmazásakor?
 • A munkacsoportok fejlődésének a fázisai, azok jelentősége
 • A megértés művészete
 • A hatékony együttműködés kulcstényezői

Kedvezményes Részvételi Díj

Részletek

Rendezvény kezdete: 2017. november 21. 9:00
Rendezvény vége: 2017. november 22. 17:00
Részvételi díj 249.000 HUF+ÁFA
Early bird határidő 2017. október 6.
Helyszín K+K Hotel Opera
We are no longer accepting registration for this event

Csoportos kedvezmény

Résztvevők száma Részvételi díj/fő( HUF+ÁFA)
1 249,000.00
2 199,500.00
3 133,000.00

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.