IIR Magyarország

Erőművek    GasCon 2017    Az új pénzmosás   Gas Pricing Expert   Fraud

 
 

.

Human Resource

A tehetségek gondozása és a kulcsemberek megtartása ma már egyre inkább fókuszba kerül olyan vállalatoknál is, ahol erre korábban nem fordítottak energiát, pénzt, időt. A szinte minden szektort átható munkaerőhiány és az ezzel párhuzamosan a munkaerőpiacon megjelenő kései Y és a Z generációk új kihívások elé állították a HR-eseket, és mivel a HR önmagában csodát nem tud tenni, lassacskán a szakmai vezetők is ráeszmélnek ezirányú felelősségükre.

Nem elég a tehetségeket azonosítani és a programba bevonzani (legyen akár külső toborzás, akár belső kiválasztás), fenn is kell tartani az érdeklődésüket a program végeztéig, sőt az után is, mely egy merőben új rendszer felállítását igényelheti sok vállalatnál: a tehetségmenedzsment a vállalati kultúra részévé kell, hogy váljon, ne pedig egy kipipálandó feladattá.

 • Hogyan találjuk meg, vonzzuk be és vegyük fel a tehetséges embereket?
 • Hogyan tudjuk az új generációt megszólítani?
 • Hogyan definiálható hosszú távon a potenciál egy gyorsan változó környezetben?
 • Miben tud együttműködni a vezető és a HR-es? Mi a vezető feladata?
 • Hogyan lehet fejleszteni a vezetőket ezen a területen?
 • Mit kell tenni azért, hogy a kívülről, nagy nehezen megtalált és bevonzott tehetségek a vezetőképző program végeztével (vagy akár már közben) ne morzsolódjanak le?

Szakmai kurzusunkon kiváló szakemberek mutatják be gyakorlatukat, tapasztalataikat és a workshop keretein belül a résztvevőkkel közösen gondolkodva keresik a legjobb megoldásokat.

Rendezvény kezdete: 2017. Június 13. 9:00
Rendezvény vége: 2017. Június 14. 17:00
Részvételi díj: 249.000 HUF+ÁFA
Early bird határidő: 2017. április 28.
Helyszín: Hotel Novotel Budapest Centrum

Hogyan beszéljen egy nyelvet a recruiter és a megbízó, illetve a vezető?

2 napos kommunikációs tréning

A fenti téma, olyan, akár egy örökzöld sláger. Fontossága, aktualitása egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen, melyről sokat tudunk, mégsem eleget. Sokat tudunk, mivel nap, mint nap tesszük egy cég életében: új kollégát keresünk valamilyen tevékenységre, ennek érdekében együttműködünk az adott területért felelős vezetővel vagy annak képviselőjével.

Keveset tudunk róla, vagy nem mindig működik sikeresen, hiszen a mindennapok felülírják a kereséséi igényeket, nem biztos, hogy elég időnk van az alapos felkészülésre, vagy közben változnak a keretek, illetve feltételek.

Felfokozott világunkban még nagyobb jelentősége van a tudatos és egyben sikeres kiválasztásnak, a kiválasztási folyamatban szereplők magas szintű együttműködésének.

Elengedhetetlen:

 • az információs sokaságban való eligazodás,
 • a ma munkát kereső emberek erősen változó igényeinek az ismerete,
 • a különböző szakmai területek ismeretéhez szükséges szakmai és készség szintű tudás.
Rendezvény kezdete: 2017. Június 26. 9:00
Rendezvény vége: 2017. Június 27. 17:00
Részvételi díj: 249.000 HUF+ÁFA
Early bird határidő: 2017. május 12.
Helyszín: Mercure Budapest City Center

Az ONBOARDING, mint az üzleti stratégiák új alternatívája még nem a mindennapok része a vállalatok életében. Azonban a tendenciák azt mutatják, hogy egyre több cég belátja szükségét a HR folyamatok fejlesztésének, és ezen innováció élenjáró képviselője a toborzás és kiválasztás kettősének kiegészítője, a beillesztés. Ennek a hármas folyamatnak az összekapcsolása, az orientációs programok kialakítása és beépítése a mindennapokba elengedhetetlen eszköz a munkaerő megtartáshoz és a lojalitás növeléséhez. Számos módszer áll a szakemberek rendelkezésére, amely a beillesztést segíti – kezdve az interjúk során alkalmazható tesztekről, az onboarding day-en át, egészen a mentori programokig.

A szeminárium fő kérdésfelvetése az, hogy ez a feladat is a HR vállát kell, hogy nyomja, vagy érdemes erre külön szakembert alkalmazni, aki felügyelni tudja a megszervezett szocializáció folyamatát és biztosítani tudja a sikerességét.

Fókuszban:

 • Mi is az az onboarding?
 • A toborzás-kiválasztás és az onboarding kapcsolata
 • Motivációs eszközök az onboarding kapcsán
 • Onboarding és Mentor program
 • Lojalitásnövelés és az onboarding szerepe az employer branding-ben
 • A vezető szerepe az onboardingban
 • Hogyan mérhető az onboarding sikeressége?
 • HR szerepe a beillesztésben
Rendezvény kezdete: 2017. Július 05. 9:00
Rendezvény vége: 2017. Július 05. 17:00
Részvételi díj: 169.000 HUF+ÁFA
Early bird határidő: 2017. május 19.

Globalizálódó világunkban egyre több vállalatot érintenek azok a kérdések, amelyek nem egy bizonyos ország specifikusságai, hiszen adott vállalat működése több országot, vagy akár kontinenst is felölel.

Egyre nagyobb a multinacionális vállalatok piaci részesedése, akár külföldi anyavállalat magyarországi leányvállalatait, akár magyarországi anyavállalat külföldi leányvállalatait tekintjük.

A mátrixszservezetek, SSC-k, Delivery Centerek jelentős szerepet játszanak a globális működés során, ezen szervezeti struktúrák is megjelennek a piacon a költséghatékonysági megfontolások miatt, melyek fókuszában a költségcsökkentés, hatékonyságnövelés és profitnövelés állnak.

De vajon hogyan lehet összehangolni azoknak az országoknak jogi, HR, TB, Adózási, stratégiai és folyamatmenedzsment célkitűzéseit és elvárásait, amelyek az egyes határokon átnyúló vállalatok részét képezik?

Többek között ezeket a megváltozott környezeti és gazdasági viszonyokat veszi sorra rendezvényünk vállalati ESETTANULMÁNYOK hatósági, hivatali, szolgáltatói előadások által választ keresve a felvetett kérdésekre.

A rendezvény főbb témái:

 • Mátrixszervezet – virtuális szervezetek: feladatmegosztás, feladatkörök meghatározása – riportolás
 • SSC-k létjogosultsága jelen gazdasági környezetben
 • Adatfeldolgozás, adatkezelés, adattovábbítás: cégcsoporton belüli információtovábbítás, szervezeti egységek közötti adattovábbítás
 • Felhasználási és szerzői jogok, védett információk a globális működés kapcsán – Licenszek és a szellemi alkotások jogszerű használata/biztosítása
 • Munkajog, adó és javadalmazás: munkajogi, adózási, TB kérdések - kirendelési szerződések: Európán belül – Európán kívül
 • Deliverey Centerek: munkaerő-biztosító: munkaerő-kölcsönzők üzleti létjogosultsága
 • Javadalmi kérdések: eltérő kultúrák esetében - dolgozói elégedettség
Rendezvény kezdete: 2017. Július 11. 9:00
Rendezvény vége: 2017. Július 12. 17:00
Rendezvény ára: 249.000 HUF+ÁFA
Kedvezményes ár: 219.000 HUF+ÁFA
Early bird határidő: 2017. június 2.
IIR Magyarország Kft. Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00206-2012
Intézményakkreditációs lajstromszám: AL-2748

 

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ.